Τρόποι Αποστολής

Συνήθως χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες ταχυμεταφορών ACS που προσφέρουν δυνατότητα παραλαβής από πόρτα σε πόρτα ή ACS. Σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να λάβετε την παραγγελία και μέσω του δικού μας δικτύου διανομής.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€ – ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Για οποιαδήποτε παραγγελία άνω των 100€ η αποστολή είναι δωρεάν χωρίς επιπλέον χρέωση στον πελάτη.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΩ 100€ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ

Για κάθε παραγγελία κάτω των 100€, τα έξοδα αποστολής θα χρεώνονται ανάλογα με τον όγκο και το βάρος της. Ο τρόπος αποστολής των προϊόντων γίνεται πάντα μέσω ACS Courier και το κόστος υπολογίζεται αυτόματα από τον τιμοκατάλογο της μεταφορικής εταιρείας.

Θα παραλάβετε την παραγγελία σας σε 1-3 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.

Τρόποι Πληρωμής

Προς το παρόν μπορούμε να δεχτούμε τις ακόλουθες πληρωμές

1. Αντικαταβολή

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

HELLENIC BANK BIC/SWIFT: HEBACY2N IBAN: CY71005001090001090169318901 Beneficiary: MGA Boutique Trading Ltd

3. Πιστωτικές κάρτες μέσω JCC

Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφή μη ελαττωματικών προϊόντων – Το δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης από τον καταναλωτή

Μετά την αποστολή/παραλαβή του Εμπορεύματος και εφόσον είστε φυσικό πρόσωπο (καταναλωτής) που καταρτίζει την πώληση για προσωπική χρήση, τότε έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε τα πωληθέντα Εμπορεύματα αζημίως (εξαιρουμένων των εξόδων αποστολής και επιστροφής που επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου) και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των Εμπορευμάτων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των Εμπορευμάτων. Το ως άνω δικαίωμα υπαναχώρησης δεν εφαρμόζεται στις περιπτώσεις που το τίμημα των Εμπορευμάτων έχει καταβληθεί στο φυσικό μας κατάστημα και ταυτόχρονα αυτά έχουν παραληφθεί από το εν λόγω φυσικό κατάστημα, καθώς η πώληση δεν θεωρείται ότι τελέστηκε από απόσταση.

Εξαιρέσεις από το δικαίωμα υπαναχώρησης (όπου δεν χωρεί υπαναχώρηση και η επιστροφή δεν επιτρέπεται):
1) Για φθορές που έχουν προκληθεί κατά την μεταφορά.
2) Για φθορές που έχουν προκληθεί κατά το άνοιγμα της συσκευασίας ή και την χρήση του προϊόντος, για τις οποίες η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές αυστηρώς μόνον εφόσον τηρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

1) Το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του άριστη κατάσταση. Ο έλεγχος θα πραγματοποιείται από τον υπεύθυνο του καταστήματός μας.
2) Η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει αλλοιωθεί ή λερωθεί, αλλά είναι σε άριστη κατάσταση.
3) Το προϊόν επιστρέφεται σε ασφαλή συσκευασία, ώστε να μην φθαρεί κατά την μεταφορά του. Δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά κατά τη μεταφορά του προϊόντος.
4) Η συσκευασία να περιέχει την αρχική ποσότητα και όχι μέρος αυτής.
5) Μαζί με το προϊόν να επιστραφούν άθικτα και όλα τα έγγραφα, τα οποία συνόδευαν το προϊόν.

Η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήθηκε και η πληρωμή από τον εκάστοτε πελάτη.

Επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων – Υπαιτιότητα

Η Εταιρεία λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο ώστε όλα τα Εμπορεύματα (ανεξαρτήτως είδους) να συσκευάζονται ειδικά και προσεκτικά προκειμένου να φθάσουν σε εσάς χωρίς φθορές. Η Εταιρεια δεν ευθύνεται για τυχόν φθορές που προκλήθηκαν κατα την μεταφορά των προιόντων, καθώς ο αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο εκάστοτε μεταφορέας (Ταχυδρομείο-Courier-Μεταφορική εταιρεία).

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους στις περιπτώσεις στις οποίες, με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρίας μας, πωλήθηκαν λανθασμένα ή ελαττωματικά προιόντα, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος μεταφοράς.

Απόκλιση Χρωμάτων

Η απόδοση των χρωμάτων ενδέχεται να μην είναι ακριβή, ενδέχεται να υπάρχει απόκλιση από το τελικό προϊόν.