Γνωρίστε τα κορυφαία brands στον κλάδο του καφέ!

Έχοντας αφοσιωθεί στον κλάδο του καφέ τα τελευταία 20 χρόνια, σας παρουσιάζουμε τα κορυφαία brands τα οποία εκπροσωπούμε στην Κύπρο.

HAUSBRANDT

The choice of those who know

Η Hausbrandt Trieste 1892 SpA καλλιεργεί, για πάνω από 130 χρόνια, μια ιστορία πάθους και ποιότητας. Από το 1892, που προώθησε στο μαζικό εμπόριο τον πρώτο καβουρδισμένο καφέ, ανήκει στα κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας βιομηχανίας καφέ και γεμίζει, μέχρι και σήμερα, το φλιτζάνι σας με τον καλύτερο καφέ.

Πάντα με στόχο και προσήλωση στον απόλυτο έλεγχο της ποιότητας της πρώτης ύλης, η Hausbrandt, επένδυσε σε ιδιόκτητες φυτείες και στη συνεργασία της με χώρες αυθεντίες στην παραγωγή καφέ. Κατά τη διάρκεια της πορείας της μεγάλωσε την γκάμα της, εισάγοντας στον κατάλογό της τη μαύρη και τη λευκή σοκολάτα, το τσάι, τις αυτόματες μηχανές καφέ και τις κάψουλες.

Σήμερα, η Hausbrandt κατέχει ηγετική παρουσία σε πάνω από 90 χώρες ενώ φημίζεται για τα εξαιρετικά χαρμάνια espresso. Η συνταγή της επιτυχίας του οίκου στον 3ο αιώνα ζωής της συνοψίζεται στην αρμονία του παλιού και του καινούργιου και στην ισορροπία της παράδοσης και της εμπορικής δεξιότητας.

ASTORIA

Think Espresso

Όπως κάθε είδους μηχανή ιταλικής έμπνευσης και κατασκευής έτσι και οι επαγγελματικές μηχανές καφέ Astoria χαρακτηρίζονται από φινέτσα και καινοτομία. Η Astoria MC ξεκίνησε το 1969 να σχεδιάζει, να αναπτύσσει και να κατασκευάζει επαγγελματικές μηχανές καφέ.

Ειδικοί και λάτρεις του καφέ, σε περισσότερες από 150 χώρες, χρησιμοποιούν τις μηχανές Astoria, χάρη σε ένα διεθνές δίκτυο πωλήσεων.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Susegana της Βόρειας Ιταλίας και αποτελεί ένα τεχνολογικό θαύμα που καλύπτει 20 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα, καθιστώντας το, το μεγαλύτερο εργοστάσιο κατασκευής επαγγελματικών μηχανών παγκοσμίως.

ΟΝΕ/5ΤΗ

Coffee Roasters

Το 2018 δημιουργήσαμε το ONE/5TH με σκοπό να προμηθεύουμε τους πελάτες μας με εκλεκτούς μονοποικιλιακούς (single origin) καφέδες και αποκλειστικά χαρμάνια ροής (blends), τα οποία καβουρδίζονται αποκλειστικά από εμάς στο τελευταίας τεχνολογίας roastery μας στην Λευκωσία.

Επιπλέον, οι πελάτες μας μπορούν να δημιουργήσουν το blend της αρεσκείας τους (private label), που θα δώσει στο κατάστημά τους ξεχωριστή ταυτότητα.

Επιθυμείτε να προσφέρετε εκλεκτούς μονοποικιλιακούς ή χαρμάνια που καβουρδίζονται αποκλειστικά για την επιχείρηση σας και τους ιδιαίτερους σας πελάτες; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας για μια γευστική δοκιμή στο roastery μας!

ANASSA ORGANIC TEAS

Ελληνικά Βιολογικά Βότανα

H Anassa διαθέτει υψηλής ποιότητας ροφήματα από ελληνικά βιολογικά αρωματικά φυτά με υπέροχη γεύση και ευεργετικές ιδιότητες. Τα ροφήματα προέκυψαν μετά από ικανή συλλογή γνώσεων, απαραίτητη για να βελτιώσει και να εξελίξει την εμπειρία της κατανάλωσής τους.

Η Anassa συνεργάζεται με επιστημονική ομάδα του Πανεπιστημίου Αθηνών, διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα των ελληνικών βοτάνων, σε όλα τα στάδια, από την ορθή καλλιέργεια έως το τελικό προϊόν, ενώ παράλληλα επιλέγει μικρές μονάδες παραγωγής που διακρίνονται για τις σύγχρονες μεθόδους βιολογικής καλλιέργειας, τον τόπο παραγωγής, το σεβασμό στο περιβάλλον, στην ελληνική γη και τα προϊόντα της.

 Απολαύστε την εμπειρία Anassa στο σπίτι ή το κατάστημά σας.

CANO WATER

Don’t Bottle It

Η CanO Water δημιουργήθηκε ως απάντηση στις βλαβερές επιπτώσεις που έχουν τα πλαστικά μπουκάλια στο περιβάλλον. Είναι γνωστό ότι το πλαστικό είναι βλαβερό για το περιβάλλον και για την υγεία των ανθρώπων. Με περίπου 8 εκατομμύρια τόνους πλαστικών να καταλήγουν στον ωκεανό κάθε χρόνο, η CanO Water είναι μια εναλλακτική και πλήρως ανακυκλώσιμη λύση για τα πλαστικά μπουκάλια.

Με μια σειρά από φυσικό και ανθρακούχο νερό πηγής σε πλήρως ανακυκλώσιμα μεταλλικά κουτάκια, η εταιρεία που εδρεύει στο Λονδίνο, επιλέγει τα καλύτερα νερά από πηγές των Αυστριακών Άλπεων. Με υψηλό επίπεδο pH 7,9 και αυξημένες αλκαλικές συγκεντρώσεις και μέταλλα, εξασφαλίζει απαράμιλλη φρεσκάδα και γεύση σε κάθε γουλιά. Τα CanO Water συσκευάζονται απ’ ευθείας στη πηγή, ενώ το κουτάκι προστατεύει από το φως και τον αέρα, διατηρώντας το νερό δροσερό και φρέσκο.

Έχετε επιχείρηση καφέ και χρειάζεστε έναν αξιόπιστο προμηθευτή;

Η MGA Boutique Trading είναι δίπλα σας με τα κορυφαία Brands στον κλάδο του καφέ!

Ζητήστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για ακόμα πιο λεπτομερή παρουσίαση των Brands που εκπροσωπούμε και για να συνεργαστούμε μαζί!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η έδρα της MGA Boutique Trading βρίσκεται στη Λευκωσία, με το δίκτυο διανομής να καλύπτει όλη την Κύπρο και να εξυπηρετεί καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία και κτίρια γραφείων.

22 210689

Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00

Κώστας Θεοκλή

Εμπορικός Διευθυντής